JEF voor professionals

JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd.

2tschick

JEF in de klas

JEF maakt kinderen en jongeren filmwijs en brengt de beste films voor kleuter, lager en secundair onderwijs in de zalen in heel Vlaanderen en Brussel. Via interactieve lesmappenworkshops en zelfs gesprekken met filmmakers, maakt JEF leerlingen enthousiast voor film. JEF biedt kant-en-klare formules of werkt een project uit op jouw maat, met gebruik van actuele technieken en methodieken.
Ontdek nu al het programma voor schooljaar 2018 - 2019!

Bekijk ons filmaanbod meer dan film

Keuze al gemaakt? Boek nu

Je hebt al een film gekozen uit ons aanbod? Dan kan je meteen boeken. Kies ‘boek nu’ en vul de gevraagde gegevens in. Via de knop ‘boek een workshop’ kan je ook een keuze maken uit onze ‘meer dan film’ mogelijkheden. 

Boek een film Boek een workshop
i

JEF is een gids voor professionals

Welke jeugdfilms kan ik vertonen? Hoe kan ik deze best vertonen? Hoe bereik ik een jong en divers publiek?

O

JEF maakt kinderen en jongeren filmwijs

Bij JEF vinden kinderen en jongeren een plek om samen film te maken, te beleven en kritisch te bekijken.

w

JEF presenteert jeugdfilm als beleving

JEF is meer dan film. We organiseren jaarlijks een festival. We nodigen je uit op exclusieve filmpremières. We hebben een uitgebreid aanbod van installaties, workshops, masterclasses, lesmateriaal,...

W

JEF is voor en door kinderen en jongeren

Ze kunnen deelnemen aan de kinderjury, van elkaar leren als jonge maker, mee films beoordelen als jonge programmator, of meewerken op evenementen als vrijwilliger.